Musikkbrunch: En formiddag med Odd René

Om arrangementet

Musikkbrunch Fredrikstad: En formiddag med Odd René

Odd René Andersen er vanligvis å se i front av Dream Police eller sitt faste soulband med trøkk, tempo og skyhøyt energinivå. Konsertkonseptet En formiddag med Odd René er et intimt, nært og annerledes møte med en av Norges beste vokalister og musikalske formidlere.

Odd René Andersen har i mange år tilhørt eliten av norske sangere og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge. I En formiddag med Odd René har han med seg et knippe sanger som alle har hatt en spesiell betydning for ham.

Her blir det låter fra hans enorme soulrepertoar, udødelige pop- og rockklassikere, noen norske perler og også smakebiter fra hans egen låtproduksjon opp gjennom årene. Rammen for konserten, og den musikalske innpakningen, er ganske annerledes enn formatet han vanligvis jobber i. Odd René lar band og blåserrekke være hjemme og stiller alene på scenen, bare akkompagnert av Bjarne Gustavsen på piano og gitar.

Møt en av landets beste sangere - nært, intimt og nakent. En konsert for den gode musikkopplevelsen!

Dato: Onsdag 25. mai 2022 kl. 12:00
Sted: Blå Grotte
Dørene åpner 11:30, konsertstart kl. 12:00 

Det vil være enkel servering i etterkant av konserten, inkludert i billetten. 


Musikkbrunch Fredrikstad er en konsertserie på dagtid og en del av Den kulturelle spaserstokken.  Den kulturelle spaserstokken er en ordning for personer over 65 år som organiseres av Kulturetaten og Aktiv omsorg i Fredrikstad kommune.